Paasvakantie 2017: Félines-Minervois

Voor dit eerste buitenlands avontuur van 2017 gaan we tijdens de paasvakantie met de auto naar het zuiden van Frankrijk. Met de auto dat wil dus zeggen dat ik lekker mijn koersfiets kan meenemen. We verblijven in een klein dorpje genaamd Félines-Minervois in de Languedoc-Roussillon, midden in de wijnstreek van de Minervois tegen de bergen aan van de Montagne Noir. Vooraf had ik al bekeken wat vooral de beklimmingsmogelijkheden waren in deze streek en met de Pic de Nore tot op 1200m hoogte zou ik mij hier al ferm kunnen uitleven. Echter zou de felle wind, die dan ook nog eens vanuit de verkeerde richting kwam, voor de grote spelbreker zorgen! Enfin, we verblijven hier een week en uiteindelijk zal ik toch nog 3 fantastische fietsdagen beleven.


Totaal: 162km - 2192hm